Presentació observatori turístic

PRESENTACIÓ OBSERVATORI DE L’EXPERIÈNCIA TURÍSTICA DELS VISITANTS DEL DESTÍ CALA MILLOR – MALLORCA

Una de les tasques més rellevants de les institucions públiques i privades que operen en el sector turístic és aprofundir en el coneixement de les condicions reals de l’oferta i demanda turística del territori, per poder fer un seguiment efectiu del desenvolupament d’aquesta activitat.

Conèixer les carències o problemàtiques, les raons d’èxit del destí i la satisfacció dels visitants, pot contribuir positivament a la presa de decisions de les organitzacions empresarials i administratives, així com també poden millorar l’eficàcia de les accions promocionals i comercials dels nostres productes turístics.

Una de les tàctiques proposades als Plans de Desenvolupament Turístic Municipals 2014 – 2015 dels municipis de Sant Llorenç des Cardassar i de Son Servera era l’anàlisi de la satisfacció del turista en destí.
Per tal de complir amb aquest compromís, des del Consorci de Turisme vàrem proposar la realització d’aquest estudi i la seva difusió entre el sector turístic i tots els altres agents implicats.

L’estudi es va dur a terme l’any passat i es va fer en temporada alta. La metodologia que s’ha seguit ha estat la mateixa que la duta a terme l’any 2011 amb l’Observatori de la Badia de Cala Millor 2011, per tal de tenir dades estadístiques amb continuïtat i poder fer el seu seguiment i la corresponent avaluació.

En els propers anys la intenció és realitzar el mateix estudi de satisfacció en altre períodes de la temporada turística, per tal de tenir un ampli espectre de les opinions dels turistes que ens visiten, així com també aprofundir en altres aspectes i agents implicats en l’activitat turística, com són la població local o el teixit empresarial.

L’observatori que avui presentem contempla vàries àrees d’estudi que passarem a desgranar a continuació i que contemplen algunes de les valoracions més interessants.

Presentació de Miquel Melià (Tècnic en Turisme)

Presentació completa de Michele Alegretti:

Observatori Turístic de Cala Millor 2014-presentació pública

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.