Taules Rodones de Card.cat per a les properes eleccions

Card.cat ampliarà la cobertura informativa per a les properes eleccions amb dues taules rodones, la primera a Sant Llorenç des Cardassar i la segona a la zona costanera.
S’ha convidat tots els partits polítics a participar-hi i tots han contestat afirmativament excepte el PP (el qual esperam que encara canviï d’opinió i al final sí comparegui en aquest acte “que potencia la democràcia” i “fa donar resposta  als polítics de les preguntes i problemàtiques del poble”).

A Sant Llorenç l’acte es farà divendres, 15 de maig, a les 21.30 hores al pati de l’Escola Nova (si fa mal temps entrarem a dins). Moderarà Pau Quina i expondrem preguntes i problemàtiques generals que la gent ens hagi fet arribar.

A la zona costanera esta prevista per dimarts, 19 de maig, a les 20:30h. A la sala d’assaig 1 de l’Auditori sa Màniga. Moderarà Magdalena Ordinas amb preguntes que toquin temes específics de sa Costa.

Segons les darreres estadístiques el terme municipal te 9.908 habitants

Interior
Sant Llorenç …………3.697
Son Carrió ……………1.238……….interior 4.935

Costa
Sa Coma……………….3.428
S’Illot……………………..316
Son Moro………………1.074
Son Moro (Bona Vista)….. 155………..costa 4.973

6 pensaments a “Taules Rodones de Card.cat per a les properes eleccions

  1. M’agradaria demanar als polítics quan i com se pretén arreglar d’una vegada es tema dels “renous” (música d’hotels i bars) de l’estiu a Cala Millor, S’Illot i St Llorenç? Crec que és un problema històric que els residents de sa costa fa anys que pregam que s’arregli, ja que n’estam més que farts de no poder dormir a s’estiu…

  2. Entra en raó, Pauet, això és demanar molt, sinó no serien d’un partit que ha decidit perseguir la nostra cultura fins a l’extermini, això es curtor i mala idea. Però al marge d’això que millor que ho defensin publicament, a una taula rodona, com tantes altres propostes que seguríssim tendrán amb clars arguments per explicar i que ciutadans com jo desconeixem.No per guanyar el nostre vot, sinó per ser més exigents amb la cosa pública.
    També crec que hi ha foresters (en diccionari moll) i mallorquins colonials que están alabats de l’extermini lingïístic i l’explol·li econòmic que patim i que els votaran ulls clucs.

  3. Quan dic entrar en raó me referesc que se replantegin el bé que pot fer per a la salut democràtica del poble fer una taula rodona tots els partits en la qual podrien dir la seva sobre les qüestions que preocupa la gent ja que les preguntes les farà el propi poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.