Bel Fullana i Julio Balaguer exposen a benefici de l’Associació Estel de Llevant

Del 28 de març al 27 de juny, els artistes Bel Fullana i Julio Balaguer presenten el seu treball a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Aquesta exposició, organitzada per l’Associació Estel de Llevant amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, inclou 16 obres realitzades pels artistes durant els anys 2013 i 2014.

Bel Fullana demostra una extraordinària capacitat i agudesa per penetrar -sovint de manera poc indulgent i, per això, amb gran eficàcia narrativa- la psicologia dels personatges, tot desafiant les convencions de les representacions edulcorades i banalitzants, per generar una galeria de tipus que esdevé al•legoria de les emocions adultes.

Julio Balaguer, conegut per la seva pintura sòbria i intimista, ofereix una mostra de les seva obra més recent, una obra que transpira frescor, una obra allunyada de qualsevol convencionalisme i fruit de la espontaneïtat de l’artista.

Un percentatge de les vendes de les obres es destinarà a l’Associació Estel de Llevant per continuar la tasca d’atenció i suport a les persones que pateixen una malaltia mental.

inaug. expo. Estel Llevant 2015 066 exposició Balaguer i Bel Fullana inaug. expo. Estel Llevant 2015 011 inaug. expo. Estel Llevant 2015 013 inaug. expo. Estel Llevant 2015 027 inaug. expo. Estel Llevant 2015 033 inaug. expo. Estel Llevant 2015 037 inaug. expo. Estel Llevant 2015 038 inaug. expo. Estel Llevant 2015 051 inaug. expo. Estel Llevant 2015 053

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.