Segueixen els abusos contra l’església de Santa Maria de sa Coma

Des de fa uns anys l’església de Santa Maria de sa Coma és víctima d’abusos contra la propietat. Començaren fa uns tres anys de manera reiterada amb pintades a la façana i porta principal de l’església que suposà un alt cost de reparació. A més als escalons de l’església es fan pràctiques d’equilibri en motorets, bicicletes i monopatins espanyant els escalons.
El passat mes de febrer arrabassaren un dels poms de les portes principals, el mes de març, s’emportaren un altre. I la passada setmana han romput tots els llums que il•luminen el passadís que envolta l’església. Llums que tenen un vidre de seguretat i no es trenquen amb una simple pedra. S’han hagut d’emprar a fons amb un instrument pesat per trencar els vidres.
Llums romputs església  12-04-2015 003

Llums romputs església  12-04-2015 007

Llums romputs església  12-04-2015 009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.