Òpera “Il Re Pastore” de Mozart a Sa Màniga

IL RE PASTORE, de Mozart – EL REI PASTOR
Aula de cant del Conservatori Professional de Música i Dansa Mallorca.

Activitat recomanada a partir de 5 anys. ESPECTACLE GRATUÏT.

Aminta, un pastor, és en realitat Abdalonimo, fill del rei fenici de Sidon derrocat pel tirà Strato. Viu com un pastor, enamorat de la nimfa Elisa. Alexandre Magne derroca el tirà Strato i escull Aminta com a successor. Proposa que Aminta es casi amb Tamiri. Per enviar aquesta proposta a Aminta, tria Agenor, noble de Sidon, enamorat de Tamiri.

Aminta haurà de triar entre les seves obligacions cap a la corona o la fidelitat a la seva estimada.

LES ENTRADES DE L’ÒPERA ES DISTRIBUEIXEN ÚNICAMENT A TAQUILLA EL MATEIX DIA DE L’ESPECTACLE A PARTIR DE LES 16 H. NO ES RESERVEN PRÈVIAMENT. NO VAN NUMERADES. NO ES PERMET L’ENTRADA A MENORS DE 5 ANYS. NO ES PERMET L’ENTRADA QUAN JA HA COMENÇAT L’ACTE.

3

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.