Eleccions Municipals 2015 Son Servera

Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera compateixen zona costanera i serveis conjunts que afecten al turisme i a la feina de llorencins i serverins. Un bon enteniment entre els batles dels dos municipis, és bàsic, per a garantir la tranquil•litat de moltes famílies que tenen negocis o fan feina dins el terme municipal de Son Servera.

A les properes eleccions municipals, difícil, ho tindran els serverins, a l’hora de decantar-se per un partit polític. Fins a vuit candidats es disputaran la batlia, alguns d’ells es presenten amb partits nous, però són cares conegudes de la política serverina, ja que han integrat les llistes a diferents partits polítics dins passades legislatures.

Torna encapçalar la llista del partit dels Independents de Son Servera, Antoni Servera, actual batle; Pep Campins, és el candidat del PI; Jaume Servera, candidat del PP; Maria Bel Prieto, candidata de MÉS; Antoni Cànoves, es presenta per ON Son Servera; Eva Maria Machado, és la candidata de GUANYEM, partit que està agermanat amb el partit de Guanyem Manacor i Capdepera; PSIB-PSOE presenta com a candidata a, Natalia Troya.
Tots aquests partits polítics han anat preparant les seves llistes amb antelació i ja es sabia de les seves intencions, la sorpresa ha estat la candidatura del partit C’S CIUDADANOS, que no es va saber fins fa un mes. De fet Ciutadans només presenta llista electoral, per a les eleccions municipals a l’Ajuntament de: Calvià, Palma, i Son Servera. Miquel Morlà és el candidat aspirant a ocupar la batlia serverina per Ciudadanos.
Miquel Morlà Mascaró candidat Son Servera CiudadanosMiquel Morlá Mascaró, candidat de Ciudadanos.
batle Antoni Servera 23 -09-2014 010Antoni Servera, actual batle i candidat novament dels Independents de Son Servera i Cala Bona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.