Control policial amb la Unitat Canina

La nit del dissabte 25 al diumenge 26 d’abril la Policia Local de Sant Llorenç en col·laboració amb la Guàrdia Civil i la Unitat Canina de la Policia Local de Porreres, realitzaren una sèrie de controls a diferents indrets de la zona costanera.

Es realitzaren controls selectius sobre vehicles respecte a documentació, etilometria i també sobre tinença il·lícita de drogues amb l’ajut dels dos cans de la Unitat Canina de la Policia Local de Porreres. També amb l’ajuda d’aquests cans es realitzà patrulla peatonal per la zona d’oci nocturn més freqüentada pel jovent.

Per donar cobertura legal a la intervenció de la Unitat Canina de Porreres dins el terme de Sant Llorenç des Cardassar, prèviament s’havia signat un conveni de col·laboració entre els dos ajuntaments.

Es pogué comptar amb la intervenció de dos cans ensinistrats per a la detecció de drogues que foren utilitzats alternativament en els controls a vehicles i en el patrulla peatonal.

Els resultats dels controls foren els següents:

  • Etilometria: Es realitzaren 20 proves d’etilometria, de les quals 17 foren amb resultat negatiu, 1 fou positiva i 2 en les qual la taxa no arribava al nivell legalment establert per considerar-se infracció.
  •  Documentació: Es controlaren 22 vehicles i els seus respectius conductors. Es formularen 3 denuncies a dos conductors.
  •   Tinença il·lícita de drogues: Es realitzaren dues actes per infracció a la Llei Orgànica 1/92 de Protecció de la Seguretat Ciudadana que és a on està recollida aquesta infracció i s’intervingueren les drogues detectades.

Tant els policies locals de Sant Llorenç des Cardassar i de Porreres com la Guàrdia Civil valoraren molt positivament aquesta intervenció conjunta i no es descarta que es repeteixi en altres ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.