Crònica: Cardassar-Espanya

Al seu darrer partit de lliga com a local, el Cardassar venç 3-2 a l’equip de Llucmajor.

Començava l’encontre, i degut a que l’equip contrari necessitava més la victòria, sortí amb més intensitat al terreny de joc, i en una pena màxima, s’avançava al marcador abans del descans. Galmés amb un altre penalt feia l’empat.

En el descans, en les grades es respirava intranquil·litat per la dimissió del president, per desavinences amb la directiva, i per tenir els punts suficients per a disputar la lligueta.

En el segon acte, els pitjors presagis es complien i els visitants es tornaven avançar al marcador, però la qualitat dels llorençins, amb dos gols de Nico, deixaven els tres punts en casa.

Els dos equips, en un bon partit, aconsegueixen els seus objectius.

Breus:

A la final del Màster 1000 de Madrid, R. Nadal cau davant Murray.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.