En Rajoy es presenta a batle?

En una carta, en un molt bon castellà, he rebut carta de Mariano Rajoy que m’anomena “Querido Amigo”. Pens: estic alabat de fer amics però no sé si me convé gaire un amic així. Però de cop i volta pens si em demanarà doblers. I em ve al cap en Montoro, un suposat amic comú entre Rajoy i jo, que no és que me’ls demani, és que me pega grapada directament a la cartera.

L’amic Rajoy em dóna les gràcies per la meva responsabilitat i esforç. Gràcies Rajoy, crec que sí que aquests darreres 4 anys de vergonya ha suposat un triple esforç de responsabilitat i lluita per poder defensar els estudis dels meus fills, la meva empresa, els nostres drets socials i lingüístics.

Em parla de “retos”, de “crisis”, de “millones de españoles que han perdido su empleo”. Pobrissó Rajoy, quina plorera! Jo que pensava que en aquests darrers 4 anys els rics s’havien fet més rics i els pobres més pobres. Deu ser que tenc una visió esbiaxada.

Em parla de “crecimiento” que més o manco ve a dir que Espanya guanyarà la champions a Europa en creixement econòmic… i bla, bla, bla. Amb un amic així estam salvats! Enveja fa en Rajoy a na Merkel i en Cameron per no parlar de N’Hollande. Quina sort pel nostre poble que Mariano Rajoy se presenti per batle. Amb ell, en Rajoi, no importarà anar fer feina mai més, només faran feina els seus “consekals” que diuen “Anam a per + feina”. I n’han feta de feina. Per València han fet una feinada, és clar que a l’estil Matas.

Dia 24 em diu que hi ha urnes i que he de votar les ofertes que em mereixin més confiança i garantia. No hi ha com tenir un bon amic que et doni consell. Gràcies Mariano, “oh perdón gracias”

I després afegeix que me demana el vot per al Partido Popular i m’exposa un propòsit d’esmena de governar de forma totalment diferent a com ho han fet: serveis socials, sanitat, educació, a més de les coses de menjar que sempre queden bé com és l’ocupació i fer doblers.

M’envia una salutació per a la meva família desitjant-nos el millor per a tots. Quin home tant educat! Quin home tan clar! Algú sap la seva adreça per enviar-li una bona sobrassada feta nostra?

En girar la carta he vist un retrat dels mariners José Ramón Bauzá i María Salom amb un cita d’un president socialdemocrata, en Kennedy, traduïda per un traductor google o semblant, que parlen de tempestes i boires, de vents i esperances, ambdós volen tornar a presidir Govern i Consell, vénen a dir poèticament que saben conduir la nau. També s’ho pensava el mariner del Costa Concordia i mira com li va anar, pobret!

I de batle? En Rajoy supòs, per què on se presenta “l’amic”? No he vist altre candidat?

Però i si ara jo no el vull votar a Mariano em tractarà d’amic, en una altra ocasió? Saps què? Torn a posar la sobrassada dins el rebost. I esqueix la carta d’aquest “amic” i cap al poal del reciclatge.

Un pensament a “En Rajoy es presenta a batle?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.