Míting d’Esquerra Republicana-Esquerra Unida a sa Coma

Ahir horabaixa va tenir lloc el míting de ER-EU a sa Coma, amb l’assistència de, Teresa Sastre, d’ERC candidata n. 2 al parlament, i Nacho Martín, d’EU, candidat a presidir el Consell de Mallorca.
Va parlar en primer lloc en Serafí Lliteres, candidat a la baltia llorencina i va dir (entre altres coses) que ER-EU de Sant Llorenç està molt sensibilitzada amb la problemàtica de la costa i dels municipi en general, ahir més que un míting, va voler que els veïns de Sa Coma poguessin transmetre de primera mà les seves necessitats als candidats autonòmics i començar una nova etapa de canvi i noves maneres de fer polítiques treballant amb i per el poble.
La candidata n. 2 a l’ajuntament, Raquel Tarancón, va dir que l’objectiu de la candidatura d’Esquerra Republicana-Esquerra Unida, és, canviar i millorar les dinàmiques del consistori de Sant Llorenç. Que han fet un programa farcit de propostes realistes i realitzables.
El més interessant va venir a l’hora de la participació del públic assistent que no es tallaren a l’hora de fer preguntes als candidats autonòmics, i locals, s’entrà amb una dinàmica participativa i activa on els candidats deixaren ben clar que són, un partit d’esquerres, i volen treballar per a canviar i millorar l’actual situació que ha deixat el govern de la dreta aquest darrers quatre anys.
Tancaren el míting amb aquestes paraules: hem de fer política a peu de carrer i escoltant a la gent, només així serem capaços de, entre totes i tots, fer un municipi millor.
fotos míting ER-EU 22-05-2015 002

fotos míting ER-EU 22-05-2015 005

fotos míting ER-EU 22-05-2015 008

fotos míting ER-EU 22-05-2015 009

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.