Agraïments: El PI

El Pi – Proposta per les Illes de Sant Llorenç des Cardassar  vol agrair públicament el suport rebut en aquestes eleccions municipals, el qual ens ha permès obtenir un regidor i formar part del nou consistori de l’Ajuntament de Sant Llorenç. Aquest era l’objectiu que és fixà com a partit de nova creació, amb la qual cosa ens encoratja a seguir treballant en la mateixa línia política de transparència i participació ciutadana, per tal de consolidar el nostre partit dins del municipi.

En aquests moments, s’obri per a nosaltres un període de reflexió i anàlisi dels resultats, per tal d’esbrinar on podem millorar i quines han de ser les directrius que marcaran la nostra activitat els propers quatre anys.

Volem agrair també a la resta de formacions polítiques del municipi, pel respecte cap a nosaltres que han demostrat i les bones relacions existents amb tots i cada un d’ells sense excepció.

No volem deixar passar l’oportunitat de donar la més sincera enhorabona al Grup Independent de Son Carrió (GISCa) pel resultat obtingut. El poble democràticament els ha donat el seu suport, amb la qual cosa des de El Pi no podem si no recolzar la voluntat del poble i animar al GISCa a continuar fent feina per poder gaudir d’un municipi cada dia millor.

Per part nostra, seguim a la vostra disposició mitjançant el lloc web http://santllorenc.elpi.cat.

pi

Un pensament a “Agraïments: El PI

  1. La meva més sincera enhorabona pels resultats.
    Sincerament heu fet una campanya espectacular i ha sigut un gust coincidir amb vosaltres.
    Ara a fer feina amb seny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.