Celebrada la campanya de prevenció “Contra el Càncer de Pell” a Cala Millor

La presidenta a la Junta Local de l’Associació contra el Càncer de Cala Millor i Son Servera, Pepi Sevilla, ens informà de l’èxit de la campanya balear de protecció solar i càncer de pell que per primera vegada es va celebrar a la carpa instal•lada a la Plaça Eureka de Cala Millor, on de manera gratuïta es va fer una revisió a més de 50 persones.
A la vegada que es va informar sobre la importància que té per a la salut una bona protecció solar, així com l’adopció d’hàbits saludables enfront del sol, iniciativa que es realitza en col•laboració amb el Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB) i amb Laboratoris Dermatològics Avène.
fotos prevenció Càncer 22-05-2015 008
La farmacèutica Marta Ortega, fent el informe de revisió i la presidenta de la Junta Local Contra el Càncer de Cala Millor i Son Servera.
fotos prevenció Càncer 22-05-2015 002

fotos prevenció Càncer 22-05-2015 003
fotos prevenció Càncer 22-05-2015 005

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.