BROU DE CARD

Bones, ja tornam a ser aquí. Aquest mes tenim quasi en la totalitat un brou electoral. Només faltaria.

Les eleccions municipals bàsicament es podrien resumir en 2 brous: el cuit pel GISCa, més suculent i triomfal, que inclou fins a 6 ingredients acompanyat de botelleta de xampany i el del PP, que s’ha hagut de conformar amb un brouet de sobre “3 sabores” del LIDL. Però bé, si voleu més brou, idò endavant.

  • L’esclat que s’ha pegat el PP vers la contundent victòria del GISCa a les eleccions municipals.

No sé si arrossegat pels mals resultats d’en Bauci nostro a nivell autonòmic… però la veritat és que l’esclat ha estat estrepitós i ara tenim el PP dins l’UVI. A la porra he fet ben lluny de la realitat. Està clar que de previsions no en tenc ni idea.

  • La sensació, vists els resultats electorals, que no existeix cap alternativa real que pugui fer front a en Mateu. Miris on miris veus sempre els mateixos.
  • Que ER-EU li faltassin una grapada de vots per aconseguir un escó.

Ai Serafí, si no haguessis estat tan Lladonista, ara tendries cadira. Mira a Manacor que bé que els ha anat, i això que en Lladó és d’allà.

  • El fred que passaren a la taula rodona celebrada a l’Escola Nova. Els polítics no sé, però el moderador, que el toc de prop, va agafar un bon refredat!!

Sempre s’ha d’escoltar la dona i, na Moreno ja li deia que faria fred i que ho fessin a dins, però quan un és caparrut…

  • De temes que s’han tocat a les eleccions i que passaran 4 anys, i en tornarem a parlar perquè no s’haurà fet res. I si no me creis ja en parlarem d’aquí a 4 anys.
  • Vists els resultats municipals i autonòmics, jo me deman… que arribarem a tenir tren o via verda?

Ara pos via i tomam pins, ara posam tanques i sembram arbres, ara llevam tanques i tornam a llevar arbres… i això no és un disbarat?

  • Més dubtes: si la majoria a l’Ajuntament està en 7 escons, i GISCa n’ha obtingut 6 només ni falta 1 per aconseguir l’objectiu d’un govern estable. Està clar que com més formacions entrin dins un pacte més representat està un poble, ara bé esperem que això no signifiqui crear carteres i donar cadires a conveniència.

Pensau que de cadires n’hi ha de moltes classes: trons reials, cadires de fusta, de plàstic, modernes, plegables, d’anar a la platja… i jo crec que a qualque polític es conformaria fins i tot amb un tibulet… “y lo sabes”.

  • El regust amarg de final de temporada del Cardassar: Eliminat per l’ascens a Tercera contra l’Esporles, la dimissió del president, l’entrenador diuen que no continuarà…

Potxolo, tu que ets l’informador esportiu… tens alguna opinió al respecte?

  • De llorencins barcelonistes, entre ells jo, que anam pitera ben alta amb aquest Barça triomfal i el cop piu que es veuen als “madrilenyos”. I ara en Benítez, van de desastre en desastre.

Però tot torna, i després tocarà als del Madrid treure pit i burlar-se del Barça i no ens quedarà més remei que baixar sa vista i suportar-ho. Però aquí queda dit i un bon gust que he passat! VISCA EL BARÇA (i en Messi, és clar).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.