IRONTRIMALLORCA 2015

El triatló Internacional IRONTRIMALLORCA 2015 ( Cala Millor ) será el proper 7 de juny de 2015.

La localitat de Cala Millor és una destinació idíl·lica per al turisme i la pràctica esportiva. El triatló és potser l’esport que millor encaixa en el panorama costaner d’aquest racó de Mallorca . Natació a la platja de Cala Nau , aigües cristal·lines i un fons marí espectacular. Un circuit de ciclisme nou per aquesta edició per donar cabuda a més varietat i dinamisme. I per descomptat el circuit de carrera, espectacular com pocs pel seu trànsit per la zona del Castell de Sa Punta de n’Amer amb unes vistes espectaculars, factor que fa menys patit el pas dels triatletes .

Podreu trobar tota la informació a la web www.irontrimallorca.org

irontri_mallorca_2015_cartel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.