La cantata del petit príncep

La Cantata del Petit Príncep, del compositor Ricard Gimeno, ens conta les aventures del Petit Príncep a través de les veus dels alumnes de l’Escola de Música de Sant Llorenç. Una preciosa adaptació del text de Saint-Exupéry, que combina el teatre amb la música. Per a aquesta adaptació es compta amb l’ajuda d’Esqueix Teatre, Ivan Antich en el paper de l’aviador, Eugènia Jaume i Joan Sbert al clarinet, Biel Febrer a la bateria i Toni Andreu al piano.

Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç

 Activitat que serà el dissabte 13 de juny a les 18h.

Activitat recomanada a partir de 2 anys

ONZENA MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI. Les entrades de la Mostra es poden comprar a taquilla o reservar telefònicament només la mateixa setmana de cada espectacle. Les reserves s’han de recollir com a tard mitja hora abans de començar l’espectacle, i abonar en efectiu. Per favor, duis l’import exacte.

 

c. de son galta, 4. 07560 Cala Millor (Mallorca). T (+34) 971 587 373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.