Fi de curs de l’Escola de Música Bernat Pomar

Direcció: Antònia Capó i Rosa Carbonell. 

L’Escola de Música Bernat Pomar és una escola de música que es dedica a l’ensenyament del violí, el piano, i llenguatge musical a partir del mètode que va desenvolupar el violinista i pedagog Bernat Pomar. Utilitza uns llenguatges i mètodes per a totes les edats, que s’adapten a les necessitats particulars de cada alumne. Aquesta metodologia es basa en la pràctica, la constància i la il•lusió. A l’Escola de Música Bernat Pomar es combinen les diferents matèries: el treball rítmic i auditiu, la pràctica instrumental, i la vivència de l’actuació en públic. L’objectiu és que l’alumne faci música i en participi.

ONZENA MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS DEL MUNICIPI. Les entrades de la Mostra es poden comprar a taquilla o reservar telefònicament només la mateixa setmana de cada espectacle. Les reserves s’han de recollir com a tard mitja hora abans de començar l’espectacle, i abonar en efectiu. Per favor, duis l’import exacte.

c. de son galta, 4. 07560 Cala Millor (Mallorca). T (+34) 971 587 373

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.