Concert Festes de Sa Coma a càrrec de la Coral Gent Gran Punta de n’Amer i Coral Gabellina

El diumenge dia 12 de juliol, a les 20´30 hores a l’església de Santa Maria de sa Coma se celebrarà el concert de les Festes de sa Coma 2015, a càrrec de la Coral Gent Gran Punta d’Amer i la Coral Gabellina.

El 15 d’octubre de l’any 2004 les dues corals feren la primera actuació conjunta a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor. De llavors ençà han fet dues actuacions conjuntes cada any. L’empatia i coneixença de les directores Margalida Barceló i Elionor Gómez-Quintero, fa que tant les actuacions individuals del concert com les dues cançons que canten conjuntament siguin sempre molt interessants.
Les corals conviden als amants d’havaneres a assistir al Concert de les Festes de sa Coma 2015.
Foto per al record. Concert de Festes de sa Coma de l’any 2006, de les dues directores amb Madò Antonina que va ser cantaire de la coral de sa Coma fins als 92 anys.
Concert Festes de sa Coma any 2006

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.