La revista Manacor Comarcal s’ha fet ressò del nou nomenament d’Antoni Sansó, com assessor del conseller de Turisme, Biel Barceló

Aquesta és la informació publicada el passat dia 16 de juliol, a la revista setmanal Manacor Comarcal.
Antoni Sansó Servera , nou Assessor de Turisme del vicepresident i conseller d’innovació, investigació i Turisme, Biel Barceló.
Sens dubte el vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, ha escollit com assessor a una de les persones més preparades per a la gestió turística. Antoni Sansó Servera, treballador d’hoteleria va néixer a Sant Llorenç des Cardassar l’any 1958.
De 1983 a 2003 i de 2007 a 2011 fou regidor de Sant Llorenç des Cardassar, un dels municipis turístics més importants de Balears, pel PSM-Entesa Nacionalista gestionant delegacions com la de Cultura, Turisme, Comerç i altres.
El 1985 el GOB li concedeix el premi Alzina per la seva defensa de sa Punta de n’Amer.
De 1993 a 1995 fou diputat al Parlament de les Illes Balears, portaveu de Turisme del grup parlamentari del PSM-Entesa i membre de la comissió de Turisme i de la  d’Assumptes Socials.
De 1993 a 1995 fou conseller del Consell Insular de Mallorca i de 1994 a 1995 fou conseller de Cultura i Patrimoni.
De 1996 a 1999 fou diputat al Parlament de les Illes Balears, portaveu de Turisme del grup parlamentari PSM-Entesa i membre de la comissió de Turisme i de la d’Assumptes Institucionals i Generals.
De 1996 a 1999 fou conseller del Consell Insular de Mallorca i de 1996 a 1998 fou conseller de Recursos Humans i Serveis Generals.
De 2000 a 2003 fou director gerent del Consorci per al Foment de la Llengua Catalana i la Projecció Exterior de la Cultura de les Illes Balears.
De 2007 a 2011 fou membre de la comissió de Govern de la fundació Pilar i Joan Miró anomenat per l’Ajuntament de Palma i de la comissió assessora d’arts Plàstiques del Consell de Mallorca.
A part de la vida política ha fet crítica d’art a diverses publicacions de Premsa Forana així com escrits i presentacions a diversos artistes per catàlegs o exposicions. Aquests darrers quatre anys ha estat el director gerent de l’associació hotelera Badia de Cala Millor-Sa Coma i des de la creació del consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç n’ha format part com a membre del consell d’daministració.
Enhorabona al bon amic Antoni Sansó, en la nova responsabilitat que assumí el passat dimarts, dia 14 de juliol.
descarga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.