Concert de la nova formació “Rara Avis” a Galilea

El nou projecte del músic i compositor Miquel Àngel Aguiló, és el concert de Rara Avis, que tindrà lloc a l’església de Galilea, el proper dissabte dia 25, de juliol a les 20’30h.
És tracta d’una formació nova, gens habitual on poder desenvolupar un nou univers sonor experimental i per explorar, sense oblidar mai la bellesa. Així com les composicions de Lumen (primer disc de “Ensemble Lumier”.
El grup està format per quatre veus femenines dues sopranos i dues contralts, una arpista, una flautista, i una biviafonista, a més del propi compositor al violoncel i direcció, en la qual cosa el fa ser una estranya au dins un grup femení. El fet que les veus siguin l’ànima d’aquesta formació musical, obri les portes al camp de les lletres, a la prosa i la poesia. La novetat d’aquest concert és que es fan referències literàries tant en la nostra llengua, com en espanyol, anglès, francès o italià.
Els components de Rara Avis són: veus, Abi Sandon, Sofia Domenec, Bàrbara Femenies, i Aratxa Riera. Catalina Roig/ Flautes, Assun Janer/ Arpa, Rosi Ballester/ Percussió i Vibràfon, Luis Ortas/ Videoprojeccions, i a la direcció, composició, i Violoncel/ Miquel Àngel Aguiló.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.