Comunicat de premsa del PI en referència als escorcolls a l’ajuntament

Des del comitè local de El PI Proposta per les Illes hem viscut les darreres hores amb profunda preocupació, diverses telefonades, whatsapps, mails… dels esdeveniments que es duien a terme al consistori i que després han estat publicats als diferents mitjans de comunicació.

SENY… creiem que és el moment d’una profunda reflexió de la situació, des d’un respecte absolut a la justícia i al mateix temps una presumpció d’innocència dels imputats, ens demanem:

Si aquesta situació ve iniciada per una petició d’informació de l’any 2013, si realment és l’empresa sospitosa, perquè no està imputat l’administrador? Escorcoll al domicili particular d’un regidor? Una tècnica de l’ajuntament imputada?

Donat la gravetat de la intervenció, realment és molt difícil creure que el Jutge no tingui greus sospites de qualque situació anòmala.

I els imputats? Han de dimitir pel fet d’estar imputats? Tots sabem de la lentitud de la justícia, hem de mantenir un Batle i Regidor imputats? I si després es mostra la seva innocència?

I els restants grups de l’equip de govern? Els darrers anys tant PSOE com Més han fet bandera de política anticorrupció, demanant el cap de tots els imputats a diferents Institucions i Ajuntaments, i ara?

Hem llegit als mitjans de comunicació que els fets estan baix secret de sumari per tant serà impossible aconseguir informació verídica i contrastada.

Creiem que no és el moment de prendre decisions anticipades, hauríem d’ésser extremadament prudents davant la situació actual i deixar actuar la justícia. El Comitè Local de El Pi Proposta per les illes estarem expectants al desenvolupament dels fets i actuarem políticament en conseqüència quan s’aclarí la situació creada.

Comitè Local El Pi Proposta per les Illes Sant Llorenç des Cardassar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.