Presentació Festes Sant Llorenç 2015

Aquest any les festes arriben carregades de novetats i amb nova regidora de festes, Alícia Duran.

Divendres 7 d’agost les festes comencen amb el tro de festa i el pregó, que aquest any és a càrrec de l’associació Malalts de turmell, segur que ens sorprendran. Seguidament torna al nostre poble l’estimat Tomeu Penya, acompanyat per Gèminis i l’Orquestra Big Marítim.

El segon dia de festes ja tenim la famosa Fira Nocturna, pionera de les fires nocturnes. En aquesta XIX edició, hi haurà una gran varietat gastronòmica per a tots els gustos. La vetllada estarà harmonitzada pels grups Aloma i Dinamo. La nit no acabarà aquí sinó que seguirà la revetlla amb els grups Onion Rabits, La Locomotora i Val-9, a la plaça de l’Ajuntament.

Diumenge serà un dia dels més esperats amb la nova activitat, el Holi Festival amb el Dj Titi. La festa dels colors ha arribat a Sant Llorenç.

Els més petits tenen el seu dia i serà el dilluns 10 d’agost. Una diada infantil carretada de jocs populars que acabarà amb festa de l’espuma i disco infantil. Però no tot serà pels més petits, a les 18h hi haurà junta de granots per falta d’aigua. Paint ball amb pistoles d’aigua organitzat per Granots & sopes. Ja al vespre els més balladors podran gaudir de ball de bot amb Es Revetllers i Sa Torre.

Si hi ha un espectacle que mou a tot el poble i gent de tota la comarca és la cursa nocturna “Més sans que un gra d’all”. Serà la vint-i-dosena edició d’aquesta cursa, una nit plena de diversió, aigua i colors. Enguany amb l’espectacle del rei Granot i després festa de l’espuma.

Dimecres 12 d’agost, el camp de futbol es transformarà en un camp de jocs aquàtics, amb catapulta, catarates gegants, tobogans aquàtics, pista lliscant i piscines per als més petits. Ja a la tarda hi haurà curses d’atletisme infantil i amb l’animació a càrrec de Petits Pirats. Més tard, el teatre serà el protagonista de la nit amb Esqueix Teatre.

El mes d’agost sol ser un mes mols calorós i amb tanta ona de calor què millor que un festival de la cervesa. El dijous 13 d’agost,podrem trobar més de 30 varietats de cervesa artesana , tapes i swing. Ens conviden a provar aquest ball que sembla tan divertit. Podrem sentir els grups Long time no swing i BOC.

La gran revetlla final serà el divendres 14 d’agost amb els grups: Banda de música de Sant Llorenç, Estrella del Sud, Islanders i Pirates Pirats.

Sant Llorenç serà l’escenari del campionat del món balear i d’Europa balear de Kick Boxing. Els participants seran Fernando Heredia “La Roca” (tricampió del món), Cristofer Morales (campió del món) i Pablo Aragón (campió del món). Serà un acte gratuït on hi haurà un sorteig solidari a benefici de l’ONG Via oberta a Nepal.

Vos desitjam unes bones festes a tots!

programa Rafela Riera i Alícia Duran Fernando Heredia, Antonia foto festes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.