Platja & Salut a Sa Coma

Instal·lació d’elements biosaludables a Sa Coma, al municipi de Sant Llorenç des Cardassar.

Aquesta setmana s’ha acabat la instal·lació de dues zones d’esbarjo equipades amb elements biosaludables per a la pràctica esportiva a Sa Coma. La intenció és elaborar un circuit biosaludable que connecti aquestes zones distribuides als nuclis de Cala Millor i Sa Coma i que contribueixi a la socialització de la pràctica esportiva a l’aire lliure.

Les instal·lacions es troben localitzades al passeig de la Mar, a Cala Millor, al carrer Mare Selva, a l’av. de ses Palmeres, i al bell mig de l’urbanització, al nucli de Sa Coma, i al passeig de Sa punta de n’Amer, a la Platja de Sa Coma.

El circuit es completarà amb la seva senyalització i la elaboració de material gràfic que es distribuirà als allotjaments i oficines d’informació turística de la destinació turística Cala Millor Mallorca.

estació biosaludable 6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.