Caminant entre les millors lletres del Llevant

Una iniciativa literaria, que fa un recorregut per pobles i emplaçaments mallorquins, ha començat a despertar curiositats entre vianants i aficionats a la literatura. Fa poc publicàrem una notícia al respecte i avui el Diario de Mallorca ha tret una referència al nostre municipi:


“Fuera de la ciudad de las perlas y tras pasar por las Cuevas del Drach de Porto Cristo de la mano de Paul Morand, el camino se bifurca hacia la costa más al norte, donde las palabras paran en la torre de sa Punta de n’Amer, en sa Coma, recorrida por las olas y las palmas deNegrures, la obra que a principios de siglo XX escribiera Salvador Galmés. El mismo que alaba a ‘su’ Sant Llorenç en los párrafos deFlor de card, de 1911.”

wow1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.