S’esvaeix el dubte, s’està filmant una pel·lícula a Sant Llorenç

Després de l’estranyesa de veure passejar aquella gent durant el concert d’ahir, vaig recordar que algú m’havia parlat que s’estava filmant un llargmetratge al nostre poble, però no recordava qui m’ho havia dit ni de que tractava.

Després de cercar-ne informació i de l’ajuda via Facebook d’en Jaume Claret, he pogut recordar i reunir una mica d’informació perquè pugueu saber una mica més d’aquest film que s’està rodant a la vila:

Sinopsi

El doctor Gomis és un conegut psiquiatre que viu obsessionat per un jove pacient desequilibrat al qual és incapaç de guarir. El jove ingressa a l’Hospital quan era un aterrit i confús nen petit que necessitava tractament. Veu que se li presenta l’oportunitat de conèixer-lo millor quan després d’una fugida intenta seguir els seus passos. El doctor Gomis arriba a conèixer la terrible veritat del seu pacient i al mateix temps la seva. Un intrigant thriller que fins al final no deixa indiferent a l’espectador.


Podeu trobar més informació i imatges dels protagonistes al perfil de Facebook del director del llargmetratge Joan Barceló Rigo.

També podeu veure aquest vídeo que tenen penjat al Youtube, tot i que no és cap anunci de la pel·lícula, sinó que ve a ser com un petit previ. Bona sort al director i la resta del repartiment 😉 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.