Manacor homenatjarà el ciclista Miquel Mas

Card.cat es complau oferir aquesta informació per a tots els aficionats al ciclisme.
L’Ajuntament de Manacor prepara un homenatge al seu ciclista més reconegut. Serà el proper 11 de setembre, dia en què farà 50 anys que Miquel Mas esdevingué campió del món de ciclisme en la modalitat darrera moto stayer.
Serà un acte de reconeixement de la seva trajectòria no només esportiva sinó també personal. Miquel Mas ha destacat per la seva col·laboració en múltiples projectes esportius amb un evident caràcter social.
A l’acte d’homenatge hi haurà una bicicletada popular que sortirà a les 20h de devora l’auditori i arribarà a sa Bassa. Aquesta plaça fou el lloc on, ara fa mig segle, tot el poble el rebé amb una gran aclamació.

P+ôSTER - MIQUELMAS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.