Marga Fullana campiona del món de “mountain bike”

Marga Fullana, la corredora llorencina ha aconseguit el campionat del món de de ‘mountain bike’ en  la categoria d’entre 40 i 44 anys a Vallnord (Andorra).

La segona classificada ha estat Eva Lechner, italiana a 1:42 i el tercer lloc ha estat per Marie-Helene Premont de Canadà a 1:54 la francesa Karine Sanson a 3:19 de la corredora mallorquina. La tercera classificada ha estat Stéphanie Chapon.

.

marga

(Foto del facebook de Marga Fullana )

3 pensaments a “Marga Fullana campiona del món de “mountain bike”

1. Pep Gall a través del Facebook:La classificació que donau correspon a la prova de la copa del món de 2008. També es va córrer a Vallnord i també va guanyar amb superioritat na Marga. En aquesta ocasió segona i tercera han estat les franceses Karine Sanson i Stéphanie Chapon
    2 · 2 horas

Respon a Gaspar Femenias Sureda Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.