Entrevista a Macarena Valero, presidenta Amipa CEIP Punta de n’Amer

Macarena Valero és des del passat any Presidenta de la nova Junta Directiva de l’Amipa del CEIP Punta de n’Amer de sa Coma. La resta de components son: Joan Bordoy, Aina M. Ballester, Cristina Mascaró, Sharon Domínguez, Antònia Brunet ,i Maria A. Sánchez. En poc més d’un any han dut a terme nombroses activitats extraescolars, a més de recolzar les iniciatives del professorat del centre.

AMIPA Punta de n'Amer 21-11-2014 005-crop
Antònia Brunet, responsable del club de lectura amb la presidenta Macarena Valero.


Quins objectius teniu l’Amipa pel nou curs?
Enguany com Amipa ens hem fixat com a grans objectius potenciar una sèrie de programes iniciats de forma molt lleu l’any passat, com son:
1. Programa llegir en família, aquest programa és una iniciativa de la FAPA al qual ens vàrem adherir l’any passat i que enguany volem desenvolupar amb tallers, contacontes, concursos de contes i dibuixos, també amb xerrades per a pares i mares sobre la importància de la lectura, proporcionar eines per incentivar als nins i nines a llegir…
Així com reforçar el programa de l’Aventura del Club de lectura que duen a terme de forma conjunta la Biblioteca de sa Coma i el CEIP Punta de n’Amer.

Continuareu amb el programa d’escola sostenible?

Sí, el passat any no hi vàrem fer tanta feina com ens hagués agradat, per aquest motiu intentarem potenciar sobretot l’ús de la bicicleta i la importància del reciclatge. Aquest objectiu també està molt relacionat amb els hàbits saludables, la importància d’una bona alimentació, per això volem organitzar xerrades i tallers de cuina.

Posareu en marxa també un programa de reforç escolar?
Sí, molts de pares ens varen comunicar el seu interès per les tècniques d’estudi, per això volem dur a terme un sèrie de tallers per a alumnes on aprengui’m tècniques d’estudi i també per a pares per poder saber com acompanyar als seus fills en aquesta tasca tan important.

Animats per a començar el curs 2015-2016 ?
Sí, el volem començar de forma ben animada. Con juntament amb el CEIP Punta de n’Amer hem preparat una benvinguda a tots als alumnes d’aquest centre.
Farem cartells de benvinguda, decoració gegant, etc. A més d’això continuarem com sempre gestionant els serveis tan importants aquí a sa Coma com són l’escoleta matinera i el guarda menjador.

Continuareu amb les mateixes activitats extraescolars del passat curs?
La programació de les activitats que durem a terme de setembre a desembre ja gairebé està enllestida. Les del passat any la majoria funcionarem molt bé i continuarem amb elles, a més, de noves propostes que ens han fet arribar els pares.

Gràcies Macarena.
Gràcies a tu Magdalena, aprofito l’ocasió per agrair tot el treball dels components de la junta directiva que s’han implicat en totes i cada una de les activitats que hem dut a terme, als pares que han col•laborat amb l´AMIPA, i no podem oblidar a tot el claustre de professors del CEIP Punta de n’Amer per la seva tasca educativa.
AMIPA Punta de n'Amer 21-11-2014 007

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.