Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor

El projecte del Centre Esportiu i de Serveis de Cala Millor és una iniciativa del Consorci per a la millora de les infraestructures turístiques i per al foment de la desestacionalització de l’illa de Mallorca. El projecte està finançat amb subvencions del Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Les instal·lacions compten amb equipament ecosostenible per tal que el consum sigui menor i l’impacte mediambiental estigui minimitzat.

Les obres, finalitzades al 80%, tenen lloc a l’antic recinte del camp de futbol de Cala Millor, situat al bell darrera del nucli turístic de Cala Millor. El nou centre esportiu allotjarà un camp de futbol 7, amb gespa artificial, il·luminació i grades. També hi ha edificacions on s’ubiquen els vestuaris, infermeria, cafeteria per dinamitzar l’espai i, cal destacar, una oficina d’informació turística.

Es pretén que aquesta localització sigui un punt referent de la localitat i un punt d’inici d’itineraris turístics destinats al senderisme i bicicletes.

L’objectiu d’aquest projecte és dinamitzar el turisme esportiu del destí turístic de Cala Millor, format pels municipis de Sant Llorenç i Son Servera, que comparteixen el nucli de Cala Millor i ajudar a reduir l’alta temporalitat de la zona, cobrint necessitats turístiques.

fut3

fut fut2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.