Bon inici de curs al CEIP Punta de n’Amer de Sa Coma

Aquest any l’inici de curs al CEIP Punta de n’Amer de sa Coma ha estat especial ja que tot l’equip docent juntament amb l’Amipa del centre han volgut donar la benvinguda a tots els alumnes i desitjar-los un bon inici de curs.
Quan als alumnes arribaren el centre el passat divendres dia 11, es trobaren amb cartells de benvinguda, decoració gegant i un photocall preparat per immortalitzar aquest primer dia de curs amb fotos ben divertides.

El curs 2015-2016 també presenta canvis a l’equip directiu, comença una nova directiva encapçalada pel director Jaume Vidal, que compte amb la col•laboració de n’Antònia Sureda com a Cap d’estudis i de na Cati Massanet com a secretària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.