Concert de sarsuela a Manacor

Comunicat de la Banda de Música de Manacor
El proper diumenge 18 d’octubre, la Banda de Música de Manacor oferirà un concert a l’Auditori de Manacor on interpretarà diferents fragments de sarsueles com La Gran Vía, Gigantes y Cabezudos, Luisa Fernanda o Doña Francisquita. En aquesta ocasió comptarà amb la col•laboració del cor de l’Associació Alumnes de la Universitat Oberta per a Majors, la coral del Real Club Náutico de Palma, la soprano Carmen Garí, el tenor Miquel Estelrich, el pianista Joan Sureda, i Concha del Mar a les castanyetes. Aquest gènere musical és molt conegut i apreciat pel públic manacorí i de la comarca, i la Banda ha fet molta feina per poder estar-ne a l’altura. Espera’m que el concert compleixi les expectatives i puguem oferir a Manacor el nivell musical que es mereix.
El concert serà a L’Auditori de Manacor a les 19:00h. Preu 5€.
El concert es repetirà al Teatre Principal de Palma el 25 d’octubre.
Banda de Música de Manacor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.