Reconeixement a la llorencina Marga Fullana

L’Ajuntament de Sant Llorenç reconeix els mèrits a la millor esportista de tots els temps, Marga Fullanaimage imageN’Aina Vives ens ha fet arribar aquest escrit sobre l’homenatge i reconeixement a la campiona mundial Marga Fullana:

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar  va fer anit un reconeixement públic als mèrits de la que sens dubta ha estat la millor esportista llorencina de tots els temps, Marga Fullana. Familiars i amics van assistir a l’acte que es va dur a terme a la plaça de l’Església de Sant Llorenç. També hi va ser present el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons, i el president de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Arturo Sintes.

“Ara més que mai trobam adient enaltir els anys d’esforç, dedicació i perseverança que tants cops han catapultat a Marga Fulla a dalt del pòdium”, va destacar la primera tinent de batle i regidora d’Esports, Antònia Bauzà. Només enguany, l’esportista d’elit llorencina s’ha proclamat campiona d’Europa i d’Espanya del món de duatló cross, i campiona del món màster 40 de mountain bike a Vallnord, Andorra.

Marga Fullana compta amb un ampli palmarès, va ser medalla de bonze a les Olimpíades de Sydney; campiona del món el 1999 a ARE, Suècia, per relleus i individuals; campiona del món el 2000 a Sierra Nevada, a Espanya, per relleus i individuals; campiona del món el 2008 a Vall di Sole, Italina, individual; i enguany també s’ha proclamat campiona del món màster 2015, a Vallnord, Andorra. A més compta amb16 copes del món, que ha guanyat des de 1999 i fins el 2009. Ha estat campiona d’Europa MTB el 2006. Ha aconseguit 12 medalles d’or en campionats d’Espanya XC. És campiona d’Espanya de carretera i de tàndem Onc i també campiona d’Espanya de duatló cross però no només enguany, ho va ser el 2013 i el 2014 i ara el 2015, tres anys consecutius. Va ser subcampiona d’Espanya de XCM 2014 i enguany ha estat campiona d’Europa de duatló cross 2015.

La regidora Antònia Bauzà, que va parlar en nom de l’Ajuntament, va destacar els anys d’esforç, perseverança, fermesa, tenacitat i, sobretot, sacrifici que han portat a l’esportista llorencina a assolir l’èxit de forma reiterada. També va fer esment als “moments difícils” pels quals ha passat Marga Fulla i que va aconseguir superar amb “valentia i coratge”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.