Què és Liorna?

Liorna és una aplicació web que serveix per a dur la gestió d’un centre educatiu. Va néixer com a projecte final de màster d’en Joan Galmés on el va implantar a l’IES Joan Maria Thomàs. Després de l’èxit que tingué, Joan decidí expandir Liorna a altres centres interessats. Quatre anys després, Liorna ja està a nou centres de les Balears, els quals han repetit any rere any donat l’èxit que està tenint dins els centres.

PUNTS FORTS

A les Illes Balears, els centres estan obligats a emprar una aplicació de la Conselleria anomenada Gestib. Aquesta aplicació, el Gestib, està enfocada (a grans trets) a l’avaluació final dels cursos i al control d’assistència dels alumnes. Però en un centre educatiu hi ha moltes altres tasques que no es poden gestionar a través del Gestib, i aquí és on entra en joc Liorna. Així, Liorna, partint d’una integració gairebé total amb el Gestib, implementa un mòdul de carnet per punts (o el sistema tradicional d’amonestacions i sancions), una agenda, un sistema de missatgeria interna, un gestor documental, un sistema per a realitzar processos de seguiment d’alumnes, un sistema per a fer processos d’avaluació, entre moltes d’altres funcionalitats. A més, totes les dades deLiorna es poden importar des del Gestib (aplicació de la Conselleria), cosa que facilita i redueix molt la feina dels centres.

A tot això s’ha d’afegir que Liorna és una aplicació web, és a dir, qualsevol dispositiu (smartphone, tablet o ordinador) que tingui connexió a Internet pot accedir a Liorna. A més a més, Liorna va dirigit a TOTA la comunitat educativa, és a dir, no només a professors i alumnes, sinó també a personal no docent i a les famílies.

QUI HI CONFIA?

Els centres IES Joan Maria Thomàs de Palma, l’IES Puig de Sa Font a Son Servera, l’IES Capdepera a Capdepera, l’IES Porreres a Porreres i l’IESPortocristo a Portocristo, el CC Sant Josep Obrer a Palma, el CC CIDE a Palma, l’IES Francesc de Borja Moll i el CC Es Liceu al Pont d’Inca són els centres que confien en Liorna i la majoria d’ells ja fa més de dos anys que tenen l’aplicació i realment ha estat un èxit.

CONTACTA

Si vol una visita o més informació de Liorna, no dubtis en contactar a info@liorna.cat o telefonar al 676568281

liornalogo Captura de pantalla 2015-11-09 a les 21.12.19 Captura de pantalla 2015-11-09 a les 21.12.03 Captura de pantalla 2015-11-09 a les 21.11.48

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.