Segon victòria de l’equip de vòlei Es Cardassar

Ahir a les 10h. va tenir lloc el partit de vòlei de les jugadores cadets a Sant Llorenç, al pavelló Marga Fullana. La victòria de les carrioneres i llorencines va tenir el resultat de 3-1 (25-19/25-27/25-17/25-19)

Es Cardassar va debutar contra l’equip Cadet femení del “Muro b”, un equip amb unes característiques molt semblants a les nostres: un equip recent, amb algunes jugadores amb una mica d’experiència i d’altres totalment nouvingudes a l’esport.

El partit va ser molt entretingut, ja que el nivell de joc era el mateix i les jugadores varen poder disfrutar de poder realitzar moltes jugades, on els punts duraven i anaven més enllà del servei i recepció. Això fa que aquestes nines puguin disfrutar de l’esport, i puguin aprendre d’una manera més lúdica i dóna la oportunitat de poder mostrar el seu avanç setmana rere setmana.

També s’ha d’esmentar la participació dels familiars, amics, coneguts, etc. a la grada que varen venir a veure el partit, ja que va fer que l’encontre encara fos més animat, i aquest recolzament cap a l’equip, sempre dóna més motivació.

El cap de setmana vinent els equips descansen, però durant la setmana els entrenaments segueixen ja que hi ha molta feina per fer.

Següent jornada: 12/12/2015 a les 10h. a Sant Llorenç amb l’equip Entreculturas Montesión ‘B’, equip segon classificat després d’aquesta darrera jornada.

 

IMG-20151128-WA0007

 

IMG-20151128-WA0005

Salutació després del partit

IMG-20151128-WA0003

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.