Derrota del Vòlei Cardassar a Montesión

Dissabte, l’equip cadet d’Es Cardassar jugà dins Montesión. El partit va començar igualat fins que l’equip local, més experienciat que nosaltres, va agafar el protagonisme i es va posar al capdavant del partit.

El tercer set va ser més igualat, amb poca diferència de punts, però tenint l’equip en contra sempre davant al marcador. El partit va finalitzar amb un 3-0 (25-10/25-12/25-21) a favor del segon equip de la classificatòria de la lliga: Entreculturas Montesión.

Ahir, diumenge 13, les jugadores de l’equip van participar al Mercadet de Nadal fet a la Plaça de l’Ajuntament. Gràcies a la col·laboració dels familiars de les jugadores, varen poder oferir frit i xocolata als visitants del mercadet.

Vos deixam una foto de les jugadores a la Paradeta.

Jugadores de l'equip al  Mercadet de Nadal de Sant Llorenç

Jugadores de l’equip al Mercadet de Nadal de Sant Llorenç

 

Següent jornada:

19/12/2015 Esporles VC “b” – Es Cardassar a les 10:00 al Col·legi Gabriel Comas i Ribas

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.