Èxits de la banda de música de Manacor

Comunicat Banda de Música de Manacor.
La banda de música de Manacor conclou un any ple d’èxits i feina ben feta.
El passat dissabte 19 de desembre, la Banda de Música de Manacor va fer el seu concert de Nadal amb la participació del Mallorca Gay Men’s Chorus, aconseguint omplir una vegada més l’Auditori i consolidant la temporada anual de concerts. Durant el 2015, quasi 3000 espectadors han pogut gaudir de la música feta per la Banda: en el més de febrer es va repetir l’espectacle “Siau qui sou” per commemorar el vintè aniversari de la mort del poeta i músic manacorí Guillem D’Efak; en el més de març es va fer un concert amb bandes sonores de diferents pel•lícules i en el més d’octubre es va fer un concert amb diferents temes de sarsuela. El mateix concert de sarsuela es va fer una setmana després al Teatre Principal de Palma amb gran èxit de públic i, arrel d’aquest concert, va sorgir la possibilitat d’anar a Madrid a repetir-ho en el més d’abril.
A part de l’èxit aconseguit a Manacor amb els concerts de temporada, cal recordar que en més de juliol, la Banda es va presentar al I Certamen Internacional Cuitat de Lleida aconseguint el primer premi. Per tant, la nostra banda continua fent història gràcies a l’esforç i implicació de tots els membres i el suport del públic manacorí que anima a seguir fent feina per millorar el nivell musical i aconseguir nous èxits.
SwNLh6TS_FM2AYxNGABzUA5_PUbXOc638-42mlGvynk,0i8C74X_7CTWy5xW12Jg630i73gizGhbvjLm3o0fQoQ,be4OLaNsJPSv8FVeusUBxQIughAZaE8avUlbJ0syUBA,4SgBkDoO2SjLPNWgloRjtg-AzeIPnlnWkNMtC-xPitc

yEne_vGTd9aelvLoEnlvo5MQcWmzTS2DsMcrBAjFink,P8uH6L0aZV94q6tA5yuWbcLY4l2Y9P3dbnjGyGTmjAk,XMF2jDsUFl_hjqahLWA-w_0wMIWsvZpjsTCempm_3Qc,zj2gjqipmY5l2r5pU_srMOp4AyptdtD0yWmCR6aeKJc

-ZwenSeatHQaw19ZSPGrRHNcnFBDw1JikLSwtM-EZbI,ALcyCepgDXpXncLTUR0kzYLLUt3a4c2gKXdiroVafR0,bTZ9SmIRMUPJIbwRx98Tu5AXcTr8jodcLt98AkzVC-k,NE4zo892DeeqPVZ_FFAk1lUYzjx3hHx8VAeWjUcjHFE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.