Gabriel Nebot Pont, fill de pare gabelli i mare llorencina, va néixer l’any 1982 a Capdepera, si bé des de sempre ha viscut a Sant Llorenç des Cardassar. No té antecedents familiars dins el món de la cuina. De petit li agradaven les manualitats i s’aficionà a fer pastissets amb les receptes que venien ja preparades per les festes de Nadal.
Mai no hagués pensat en dedicar-se al món de la cuina i que seria la seva professió. Va provar de fer un curs de cuina i el sopar de Cap d’Any pels amics i va descobrir un món ampli, meravellós, apassionant per ell.
Cursà estudis de cuina a l’Institut Fra Juniper Serrra de Palma, que completà amb un curs de cuina japonesa i cuina molecular a Barcelona. En Gabriel, sempre ha considerat que la millor experiència és la feina del dia, on a més de participar a una càtedra amb Ferran Adrià, ha treballat a prestigiosos restaurants, pastisseries, i a l’hotel Bulli.
Des de fa nou anys fa feina a Petit Hotel Son Penya situat al terme de Sant Llorenç.
Té una sensibilitat especial per la cuina de Nadal i des de l’any 2012 ve impartint amb gran èxit “Tallers d’entrants i picades nadalenques”, al terme municipal de Sant Llorenç.
El taller de Nadal d’aquest any celebrat el dimecres 23 de desembre, a sa Coma va quedar completat el mateix dia de l’obertura de inscripcions, i de manera excepcional l’ajuntament va decidir ampliar el nombre de participants.
La demostració d’en Gabriel, va ser enregistrada en directe per Canal 4, a més d’una entrevista que s’emetrà el dimecres dia 30 a les 22.00 hores a Canal 4 televisió.
Li demanaren suggeriments per un bon Sopar de Gala i ens facilità la carta que va fer pels seus amics d’Es Murtaret.