Aparcaments a Son Carrió

El Pi reclama a l’equip de Govern una actuació seriosa i responsable respecte a l’eliminació d’aparcaments al carrer Mossèn Alcover de Son Carrió

El Pi de Sant Llorenç des Cardassar insta a l’equip de govern a la responsabilitat política pel que fa a la manca de decisió demostrada en la situació del carrer Mossèn Alcover de Son Carrió, després de l’eliminació provisional dels estacionaments de vehicles en un tram del carrer.
Des de fa tres mesos, el Govern llorencí va decidir prohibir de forma provisional l’estacionament en un tram del carrer esmentat, amb motiu de l’inici de les obres d’asfaltat de la carretera Cala Millor-Son Carrió. El tram, que s’ inicia vora l’església de Son Carrió, dóna entrada al poble als vehicles que provenen de Cala Millor cap a Sant Llorenç. En l’inici del tram es troben els vehicles d’ambdues direccions en una via de doble circulació amb estacionaments a una banda del carrer.
Abans de l’inici de les obres d’asfaltat de la carretera Cala Millor-Son Carrió, varen col·locar uns discs de “prohibit estacionar” al llarg del tram fins al carrer La Niña, ocasionant que els transit rodat circulés a major velocitat just en l’entrada del poble. En aquest tram hi ha un pas de vianants, i un aparcament per a minusvàlids, la qual cosa sembla no s’ ha tingut en compte. El pas per a vianants està situat vora el Centre de Dia i la Biblioteca Municipal i a ambdós edificis es produeixen l’entrada i sortida de persones majors i nins. A més, en horari escolar, nombrosos nins empren aquest pas de vianants per travessar el carrer.
Després de les incomptables queixes dels veïnats de la zona, l’Ajuntament decideix fa unes setmanes disminuir els metres de prohibició de l’estacionament, deixant lliures tres places, sense que aquest canvi solucioni la problemàtica.
El dia d’avui, quan les obres d’ asfaltat de la carretera ja han finalitzat, els discs de prohibició romanen al carrer i l’equip de Govern segueix sense definir-se sobre una actuació clara en aquest tram. És per aquest motiu, que El Pi de Sant Llorenç reclama a l’equip de govern que prengui una decisió responsable davant aquesta situació de desconcert en la brevetat més gran possible, així com es defineixi en les seves actuacions i sigui conseqüent en les decisions presses.

El Pi – Proposta per les Illes Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.