El vòlei aquesta setmana

Aquesta setmana, les jugadores Cadets de l’equip de vòlei Es Cardassar han disputat dos partits,els quals s’enfrontaven contra dos equips que es troben en les primeres posicions de la classificació, CV Manacor “B” i Sagrat Cor “b”.

Dimecres es jugà a Na Capellera, a Manacor, el resultat fou d’un 3-0 a favor de les manacorines. El partit començà a favor seu, no obstant, el segon i tercer set des del principi estava encarat per les jugadores d’es Cardassar, però al darrer moment el marcador va girar, i els punts van ser a favor de les jugadores manacorines.

Ahir dissabte, es va jugar el penúltim partit de la primera volta contra les primeres de la classificatòria: SAGRAT COR, un equip més madur en el món del vòlei, amb anys d’experiència. El resultat del partit va ser d’un 0-3 (14-25/ 14-25/ 21-25) a favor de les visitants. El darrer set va ser el més ajustat, amb possibilitats de l’equip llorençí per poder guanyar el set.  Es va veure reflexat ordre dins l’equip i la comunicació entre les nostres jugadores en algunes jugades que feren que el partit fos més intens.

Als dos partits, s’ha vist la feina feta durant aquestes darreres setmanes, de preparació cap a aquets partits més durs, ja que jugàvem contra les primeres i les tercers de la classificatòria, dos equips ben estructurats i amb jugadores més experienciades.

Dissabte que ve jugarem el darrer partit de la primera volta a Valldemossa, a les 11h.

Jugadores d'Es Cardassar

Jugadores d’Es Cardassar

Sll- sagratCor2 Sll- sagratCor3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.