Vòlei Es Cardassar-Sporting Valldemossa

Un cap de setmana més, l’equip de de vòlei de Sant Llorenç disputa partit. Aquest ha estat el darrer partit de la primera volta de la lliga.

El resultat d’Es Cardassar- Sporting Valldemossa Volei fou positiu pel nostre equip, amb un marcador de 1-3 (15-25/27-25/8-25/15-25) al nostre favor. Després de jugar contra dos equips forts de la categoria, on les jugadores varen demostrar gran part del seu potencial, aquest partit fou menys exigent, tot i això, es va veure una mica més el joc de vòlei, on es cercaven algunes coses més específiques, més enllà de passar la pilota a l’altre camp.

De la primera volta, en resum, el resultat no ha estat ni millor ni pitjor del que ens esperàvem, ja que el nostre objectiu era començar a conèixer l’esport, la competició, l’equip, la categoria i el nivell, sense deixar de banda el gust per practicar-lo.

La setmana que ve, jugam el segon partit contra AJ Massanella, tercer equip sobre la taula de resultats. Equip que al primer partit a casa ens va innagurar i que la victòria fou seva. Tot i això, lluitarem per plantar cara i demostrar tot el que s’ha treballat durant aquests mesos.

Vamos Carde!

 

Valldemossa (4) Valldemossa (3) Valldemossa (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.