Crònica Cardassar- At. Santa Eugènia

El Cardassar goleja el Santa Eugènia (4-0) amb moltes baixes.

Al primer temps els dos equips es tantejaven i només una centrada del juvenil B, Polit al cap del davanter llorençí, J.Mas, (abans els 2 porters ja s’havien lluÏt) desfeia la igualada inicial i amb aquest resultat s’arribava al final dels primers 45 minuts.

A la segona part els grocs sortien més decidits i arribaven els gols per als de casa: Nando amb un autèntic golàs feia el tranquilitzador 2-0  i tornava ser J.Mas, en una jugada amb molta picaresca, que feia el tercer i ja a al final, B.Polit marcava el definitiu 4-0.

Breus:

Theim derrota a Nadal a les semifinals d’Argentina i la final a Almagro i es fa amb el torneig.

Espanya guanya la eurocopa de futbol sala.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.