Vòlei Es Cardassar

Una setmana més, les jugadores de l’equip de vòlei de Sant Llorenç ens han fet disfrutar.

Després de la darrera derrota, aquest cap de setmana les nines han guanyat a l’equip que duiem per damunt a la taula de resultats, l’equip cadet “Instituto de fertilidad C”. El primer partit fou a dins ca seva, el segon partit de la temporada, on encara les jugadores llorençines i carrioneres estaven en procés el propi joc. El partit fou ajustat però la victòria va anar a favor de les de casa. Dissabte, vàrem jugar el partit de tornada al pavelló Marga Fullana, amb un grau de motivació alt, per tornar a viure el partit tan igualat.

El partit va començar a favor de les jugadores de fora, amb un 0-2, molt clar per la victòria de les de l’equip contrari. Al tercer set, un dels decisius, l’equip llorençí va donar la volta a la truita, guanyant el tercer set 25-13, i el quart set molt semblant. Per tant vam haver de jugar el tie-break, el qual vam agafar les riendes del partit i ens el vam fer nostre. El resultat va ser de 22-25/13-25/25-13/25-13/15-10.

El cap de setmana de vòlei a Sant Llorenç no acaba aquí, ahir diumenge, mares, pares i familiars de l’equip varen disfrutar de l’esport jugant un partit de “Pares – Filles” al nostre pavelló Sant Llorenç, seguit d’un dinar per recuperar forçes després del debut.

Aquest equip, fa que de cada vegada vagui més enllà, del grup de nines i familiars s’ha creat un bon vincle, que fa que li sumi molta positivitat a l’equip, a l’hora de fer feina, sempre és més agradable fer-ho amb les persones que t’hi trobes a gust i amb satisfacció.

Com a paraules resum que puguin descriure el cap de setmana, en direm: Sorpresa, Equip i Família.

Es Cardassar- Instituto de fertilidad IMG-20160221-WA0005 IMG-20160221-WA0006 IMG-20160221-WA0007 IMG-20160221-WA0020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.