Manu Tenorio presenta el seu nou disc a Sa Màniga

L’Auditori de Cala Millor acull la presentació del nou disc de Manu Tenorio en exclusiva a Mallorca

El dissabte 27 de febrer, a les 20.30 h, el compositor i cantant MANU TENORIO presenta el seu nou disc De todo corazón a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. L’artista, que va saltar a la fama per la seva participació en el programa de televisió Operación Truinfo, obre el seu cor als seus seguidors i amics en la seva obra més generosa: un emotiu recorregut pels esdeveniments i les cançons que han marcat la seva vida.

Amb la seva autenticitat, que tant ha calat en la sensibilitat de la gent, Manu Tenorio comparteix retalls de la seva vida juntament amb records de les persones, sentiments i cançons que l’han acompanyat en el seu camí en aquest ÚNIC CONCERT a Mallorca.

“Dels participants en la primera edició d’Operación Triunfo Manu Tenorio és el que més m’agradava, amb diferència. Em semblava el més original, el més fresc, el més artista. Crec que hi havia grans cantants, però només un artista, que era Manu Tenorio”.        José Antonio Albellán, Radio 4G

Manu Tenorio a L'auditori sa Màniga, dissabte 27 a les 20.30 h

Manu Tenorio a L’auditori sa Màniga, dissabte 27 a les 20.30 h

L’entrada costa només 15 €!

Podeu comprar les entrades a taquilla o reservar-les al 971 587373.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.