Crònica: Cardassar-Santanyi.

El Cardassar es derrotat a casa pel Santanyi (2-3)

Començava el partit i ben prest J.Mas avançava en el marcador als locals que, a partir d’ aquest moment i en tot moment es veurien superarats pels visitants. Però al primer temps, a vegades pel porter  i també per la falta d’encert dels atacants visitants, feien que s’arribàs al descans amb el resultat 1-0.

Ja a la segona meitat els visitants seguian amb les seves i s’ensumaba lo pitjor, i no només aconseguí empatar el Santanyi, si no que amb 2 gols de bella factura donava la volta al marcador no conformant-se i fent el tercer posant la diferencia mostrada sobre la gespa tambe a l’electrònic. Ja a les acaballes l’àrbrite del partit assenyalava els onze metres a favor dels de Mayordomo; Nando el trasformava, portant la il·lusió a les grades de, al menys, empatar. L’ocasió es tengué pero no es va materialitzar, arribant amb aquest marcador al final del partit.

Breus:
Partits de selecions.
El millor amic de la pilota J.Cruyff, mor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.