Inaugurada l’exposició 1.0, de Damià Arnau Pont Pons, guanyador del “Premi Auditori Sa Màniga de Creació Jove 2016”

El dissabte dia 4 de juny, es va inaugurar l’exposició de Damià Arnau Pont Pons, guanyador del “Premi Auditori Sa Màniga de Creació Jove 2016”.
Fotos exposició sa Màniga 4-06-2016 002-crop
Aquest premi ha estat creat per l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, amb l’objectiu d’estimular la creació en arts visuals per part del jovent del municipi. El projecte guanyador s’havia de poder mostrar a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor dins aquest any.
Al premi s’hi podien presentar joves entre 18 i 35 anys, que residissin al municipi. El premi esta dotat amb 1.240 €, que ve a ser com una beca l’equivalent a una mensualitat, amb l’objectiu que l’artista pugui dedicar-se al seu projecte durant un mes. Damià Arnau Pont, ha disposat de dos mesos i mig per realitzar el projecte, que consisteix en la producció d’una sèrie d’escultures centrades en l’individu, una persona davant “una situació on l’apatia i la indiferència és el plat principal de relació”.
El jurat va estar format per en Joan Carles Gomis, comissari i crític d’art; na Catalina Terrassa, tècnica de Joventut; i en Pere Santandreu, director de sa Màniga, que escolliren el projecte 1.0, per unanimitat. Els criteris que es varen tenir en compte el jurat varen ser: l’interès i la qualitat artística del projecte. La viabilitat tècnica i financera del projecte. El currículum i la formació reglada en estudis artístics de l’artista. La innovació en l’enfocament del tema del projecte. L’aproximació del projecte a nous públics.
El guanyador Damià Arnau Pont Pons, (Sant Llorenç, 1983) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2014) i també enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (2010). A més de la seva formació acadèmica, Damià Arnau ha participat en diferents tallers d’escultura (amb Simon Lee o Grzegorz Gwiazda). També ha participat en diferents exposicions col•lectives tant a Mallorca (Maria, Sant Llorenç, Manacor, Campos, Artà, Son Servera) com a fora (Barcelona, Castelló d’Empúries, Lugo). La de l’Auditori sa Màniga és la seva primera exposició individual.
La més cordial felicitació des de card.cat, a Damià Arnau pel merescut premi.
L’exposició podrà ser visitada fins al 10 de setembre.
Fotos exposició sa Màniga 4-06-2016 004

Fotos exposició sa Màniga 4-06-2016 006

Fotos exposició sa Màniga 4-06-2016 008

Fotos exposició sa Màniga 4-06-2016 010-crop

Fotos exposició sa Màniga 4-06-2016 011

4 pensaments a “Inaugurada l’exposició 1.0, de Damià Arnau Pont Pons, guanyador del “Premi Auditori Sa Màniga de Creació Jove 2016”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.