Presentat a l’Auditori sa Màniga el nou disc de Tomeu Alcover

El passat dissabte dia 4, tingué lloc a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, el concert presentació del nou disc ”Songs About Elise”. del músic i compositor Tomeu Alcover. Un disc on el músic va demostrar la seva gran evolució com a compositor. Durant tot el concert es va crear un clima màgic on la música anava acompanyada de projeccions en las que va col·laborar, Xisco Andreu de Funk Visuals.
Van acompanyar a Tomeu, al concert presentació dos grans músics, Gabriel Fiol (violoncel) i Xavier Pericàs (violi). En Tomeu anava utilitzant diferents instruments, diferents estils de música. La guitarres que va utilitzar el concert (segons va explicar) els hi deixaren el seu amic i músic Joan Massanet, i el primer professor de guitarra que tingué en Tomeu, en Pep Alba.
Una de les cançons que més varen aplaudir els espectadors va ser: “Take me somwhere called home”, l’únic tema del nou disc amb guitarra acústica.
Per acabar el concert tocaren una versió de Nirvana “Smells like teen Spirit” que gravaran els dies 13, i 14 de juny a Calma Estudis de Manacor. En Pedro Miralles, va fer un vídeo durant la prova de so d’aquest tema, que completarà el dia de la gravació. Així que el tema es publicarà com a single i com a vídeo.

Un pensament a “Presentat a l’Auditori sa Màniga el nou disc de Tomeu Alcover

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.