Comença l’Eurocopa

Amb la cerimònia inaugural començà l’Eurocopa de França 2016, una Eurocopa que es disputa baix fortes mesures de seguretat per por d’un atemptat terrorista. Tot seguit s’enfrontaren les seleccions de França i Romania (2-1), on en el darrer alè els Bleues desferen l’empat amb un autèntic golàs. La Roja debutarà dilluns, dia 13, davant la república Txeca, baix l’ombra del cas De Gea.

Breus: Mor el pilot mallorquí Lluís Salom, en un tràgic accident a Montmeló. Muguruza (femení) i Djocovic (masculí) guanyen Roland Garros. Mor Muhamat Alí. Avança la Copa Amèrica amb Uruguay eliminada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.