El Mago de Oz, el musical

El Mago de Oz, el musical, arriba a Cala Millor, el dissabte 25 de juny a les 19 h. Una sola funció d’un musical molt especial per a tota la família!

El màgic d’Oz explica les aventures de Dorothy, una nina somiadora. Un dia, mentre dorm, Dorothy és arrossegada per un tornado i desperta a la terra d’Oz, un món estrany i meravellós. Des d’allà, Dorothy ha d’emprendre el viatge de tornada a casa. Per això demana ajuda a la Bruixa Bona, que li informa que per tornar a casa ha d’anar a la Ciutat Maragda a veure el Gran Màgic, que és l’únic que pot ajudar-la. D’aquesta manera, Dorothy inicia el seu viatge al llarg del qual troba personatges com un Espantaocells que no té cervell, un Home de Llauna que vol un cor i un Lleó Covard que no té valor. Quan arriben a la Ciutat Maragda, els protagonistes són conduïts fins a Oz. Oz els demana derrotar la Bruixa Maligna. Després d’esquivar diversos perills, Dorothy i els seus amics s’enfronten a la poderosa Bruixa Maligna i aconsegueixen destruir-la. Finalment, la Bruixa Bona i el Màgic ajuden Dorothy a tornar a casa.

El Mago de Oz, el muscial

El Mago de Oz, el muscial, a l’Auditori sa Màniga, dissabte 25, a les 19 h

Vine a gaudir d’aquest meravellós espectacle amb tots els membres de la família el dissabte 25 de juny a les 19 h!

Compra d’entrades a taquilla i reserves al 971 587373

A partir de 3 anys

Espectacle en castellà

El Mago de Oz, el musical

El Mago de Oz, el musical, dissabte 25, a les 19 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.