La Banda de Música de Son Servera i la de S’Almudaina participaren al Festival de la Unió Musical Lira Realense celebrat a València

El passat 2 de juliol, la Banda de Música de Son Servera dirigida per Joan Antoni Ballester, i la Banda de Música de S’Almudaina i el seu director Toni Aznar, viatjaren a la Real (València) per participar al Festival organitzat per la Banda de Música La Unió Musical Lira Realense.
Durant els darrers mesos les dues bandes han estat treballant conjuntament preparant junts el següent programa: Olímpic Spirit de J. Williams
Eó de J. Martorell, i Tercio de quites de R. Talens Fate of the gods de S. Reineke.
El concert es va celebrar la nit del dia 2, a més de les esmentades bandes hi participà la Banda de Música d’Alcudia, dirigida per Sergi Pastor, i la banda amfitriona de Real dirigida per David Molto.
Músics, i directors, a més de participar al festival passaren un animat cap de setmana, on els músics valencians exerciren de perfectes amfitrions.
Esta previst que les bandes es tornin a retrobar el proper dia 30 de juliol a la 24è edició del Festival de Bandes de Música que organitza la banda serverina a l’Església Nova de Son Servera.
Bandes Son Servera i s'Almudaina 5C654976-6521-4F01-AA39-C7AA7E240E34

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.