Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2016

Com cada any, el nostre ajuntament col·labora amb la diada cedint la piscina municipal i organitzant el “Mulla’t” al municipi. Tothom que vulgui participar-hi ho podrà fer a la piscina municipal de Sant Llorenç aquest diumenge, dia 10 de juliol, de les 10 a les14 hores.

A més de banyar-vos de manera simbòlica per l’esclerosi múltiple, podreu adquirir productes de la campanya, com ara camisetes, gorres, tovalloles, bosses de platja, etc. Des de la delegació de Benestar Social vos animam a participar-hi.

Cartell Mullat Sant Llorenç copia

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Xisca Ramon representant Ajuntament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.