440 Aula Musical, nou projecte educatiu de Rosa Carbonell Jaume

Rosa Carbonell Jaume, comença un nou projecte musical educatiu en solitari amb l’obertura de: 440 Aula Musical, a Cala Millor i a Manacor.
Rosa IMG-20160711-WA0000
Rosa va néixer a Porto Cristo l’any 1968. Inicià els seus estudis musicals a Manacor, per continuar al conservatori de Música i Dansa de les Illes Balears on cursà estudis de Piano i Llenguatge Musical. A més ha cursat, entre d’altres, estudis de Pedagogia musical i direcció coral a València,
Ha impartit classes a Porto Cristo i durant més de vint anys a l’Escola Municipal de Música de Son Servera. Els darrers dos anys a l’Escola de Música Bernat Pomar, amb seu a Manacor i Cala Millor.
El nou projecte educatiu de na Rosa inclou orientació als alumnes en el seu itinerari d’estudis musicals amb llenguatges i mètodes per a totes les edats. Donant molta importància a l’estudi, les actuacions, concerts i activitats musicals.
Els estudis que impartirà 440 Aula Musical són: violi (a partir de 4 anys), piano (a partir de 5 anys), bateria ( a partir de 6 anys), saxo, clarinet, flauta travessera, i llenguatge musical (a partir de 7 anys) i orquestra als alumnes que hagin assolit un cert nivell musical.
Per aquesta nova etapa comptarà amb la col·laboració dels professors següents: Catalina Garí (saxo, llenguatge musical i piano); Jaume Galmés (clarinet); Antònia Bassa (flauta travessera); Pere Ginard (bateria); i Vicente Bauzá (violi).
PROFESSORS MANACOR - HOME - 440AULAMUSICAL
440 Aula Musical ja ha obert el termini de matrícules per Internet. El nou curs començarà a partir del 5 de setembre i s’impartirà a les seus de: 440 Aula Musical de Cala Millor i de Manacor. Per a més informació www.440aulamusical.com o al telèfon 639 290811.
Sort a la gran professora de piano i amiga Rosa Carbonell, en aquesta nova etapa educativa musical que emprèn en solitari.
LLTG1 - CURSOS - 440AULAMUSICAL

LLTG3 - CURSOS - 440AULAMUSICAL

PIANO1 - HOME - 440AULAMUSICAL

PIANO2 - HOME - 440AULAMUSICAL

VENTS3 - HOME - 440AULAMUSICAL

VENTS4 - HOME - 440AULAMUSICAL

VENTS6 - HOME - 440AULAMUSICAL

VIOLI2 - HOME - 440AULAMUSICAL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.